Remosan Oy

AINA VALMIINA PALVELEMAAN!

LVI ASENNUS
Yhtiömme on rakennettu palvelemaan asiakkaita kelloon katsomatta. Asentajamme suorittavat tarpeidesi mukaiset LVI-työt hanan vaihdosta linjasaneeraukseen ajallaan ja sovitusti. Tarjoamme huoltotöitä vuosisopimus ehdoilla, taikka tapauskohtaisesti.

KIINTEISTÖKUIVAUS
Suoritamme vesivahinko- ja kosteusvauriokartoitukset nopeasti ammattitaidolla.
Kartoituksessa selvitämme vahingon syyn ja laajuuden. Kartoituksessa laadimme selkokielisen raportin, joka sisältää selkeän toimenpide ehdotuksen vahingosta sekä tarvittavista purku-, kuivaus ja korjaustoimenpiteistä. Palvelumme kattaa kaikki kuivausmenetelmät täsmäkuivauksesta eristekuivatuksiin. Kuivauksen yhteydessä rakenteille tehdään mikrobitorjuntakäsittely.

KYLMÄLAITTEET
TUKES:in hyväksymä kylmälaiteasentajamme huoltaa sekä toimittaa kiinteistösi kylmälaitteet ja ilmalämpöpumput sovitusti ajallaan. Yrityksellämme on tarvittavat luvat sähkö- ja kylmälaiteasennuksiin, jotta työ saadaan hoidettua vaivattomasti kerralla kuntoon ilman turhia välikäsiä ja aikaavievää alihankintaa.

SÄHKÖTYÖT
Usein putkitöiden sekä saneerausten yhteydessä halutaan myös muutoksia sähköpisteiden sijaintiin, tai muihin sähköteknisiin ratkaisuihin. Palveluihimme kuuluvat myös sähköasennukset, jotka suoritamme ripeästi ja kilpailukykyisellä hinnalla. Samasta osoitteesta saat tarvittavat ammattilaiset paikalle nopeasti yhdellä puhelinsoitolla !


Ota yhteyttä ja sovitaan yhteistyöstä.
email: palvelut@remosan.fi
Päivystyspuhelin: 040 9009851